Revisor

Altia Administration ApS er dit professionelle regnskabsfirma i København og omegn, med mange af de samme kompetencer som din revisor har. Vi kan således hjælpe din virksomhed med de fleste af en revisors arbejdsopgaver, bare billigere.

Kompetent og professionel uden revisor

Lav en regnskabsløsning med os, så har du ikke behov for en revisor. Vi klarer opgaverne lige som godt – blot meget billigere. Vi kan varetage alle opgaver vedrørende bogholderi, regnskab, moms og økonomi og løn.

Har du brug for en kvalitetsbevidst og seriøs samarbejdspartner til at varetage det, som en revisor har løst for dig før, og samtidigt til en fair og overkommelig pris? Så er vi det rette valg.

Vi udarbejder dit årsregnskab og indsender til Skat samt Erhvervs- og Selskabsstyrelsen samt yder rådgivning om økonomiske forhold og går altid grundigt til værks og leverer høj kvalitet – uanset opgavetype.

Ønsker du at beholde din revisor, så har vi gode erfaringer med at samarbejde med både statsautoriserede og registrerede revisorer. I samarbejdet løser vi opgaverne sammen ved udarbejdelse af årsregnskabet – vi leverer materialet, og revisoren laver revisionsarbejdet

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD