Bogholderi med mange funktioner

Vi er vores kunders bogholderi-, regnskab og økonomiafdeling.

Vi lægger stor vægt på, at vores håndværk som regnskabsfirma er i orden, og at det grundlæggende arbejde i bogholderi er udført med høj faglig standard.

Som erfarent og professionelt bogholderi og regnskabsfirma har vi prøvet det meste. Nogle steder står vi således blot for bogholderiet, mens vi andre steder laver stort set det hele; herunder udarbejdelse af ansættelseskontrakter og sågar indbydelsen til julefrokosten.

Alsidigt og fleksibelt regnskabsfirma

Vi lægger vægt på at håndtere enhver opgave professionelt samt at kunne vores håndværk som regnskabsfirma og bogholderi til punkt og prikke. Vi går altid helhjertet ind til opgaven og sætter os fuldt ind i virksomheden.

Du kan derfor trygt vælge os som dit effektive regnskabsfirma og lade os være din bogholderi-, regnskabs- og økonomiafdeling.

En del af teamet

Vores ekspertise skinner for alvor igennem, når vi får lov til at være en del af virksomheden.

Det betyder, at vi giver vores vurdering af, hvordan virksomheden står finansielt og økonomisk samt kommer med forslag til, hvordan virksomheden kan søge at forbedre sin indtjening, omkostningsstruktur samt likviditet. Lad os være dit bogholderi.

altia-side-2-tegning_3

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD